UKK

Yleiset

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Klaukkala, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää

Annatte meille mahdollisen vara-avaimen, jolla pääsemme kotiimme siivoamaan, jos ette ole paikalla!

Sivuiltamme löydät laskurin, joka laskee kotisiivouksen hinnan asunnon koon perusteella. Tästä näet kauanko kotisi tai tilasi siivoukseen menisi ja saat lopullisen hinnan tilaukselle. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalvelumme, josta saatte myös tarjouksen. 

Ensimmäisellä kerralla ajan varaaminen voi olla vaikea, kun ei tiedä kauanko siivoukseen oikeasti menisi, mutta kannattaa tilata aina pidempi aika, koska hyvitämme teille ylijääneen ajan.  Jos teillä on vielä kysyttävää hinnoista tai laskurista ole yhteydessä asiakaspalveluun, jossa teitä autetaan ja toivommekin, että te olette yhteydessä meihin kaikissa siivoukseen liittyvissä huolissa.
Ennen ensimmäistä siivousta on hyvä tehdä alkukartoitus siivoojan kanssa siitä miten kotonanne toimitaan. Mistä löytyy mahdolliset roskikset tai onko jotain erityistä mitä pitäisi tietää ennen siivousta.
Kaikki hinnat löydät hinnastostamme tai kysymällä asiakaspalvelusta! 

Tuomme mukanamme siivousvälineet, mutta käytämme kotoasi löytyvää imuria, ämpäriä ja moppia. Mikäli teiltä ei näitä löydy, niin tuomme ne itse mukanamme.

Siivoojamme puhuvat suomea tai englantia. Siivoojien ei ole pakko olla suomenkielen osaavia. Asiakaspalvelussa saat palvelua suomeksi ja englanniksi.
Siivooja ei vaihdu joka kerralla, vaan teillä on sama siivooja joka kerta. Jos tahdotte vaihtaa siivoojaa se on mahdollista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun info@puhtaanvalkoinen.fi

Tottakai voit. Kuhan annat siivoojalle tilan ja rauhan siivota kotonanne.

Lemmikit ovat ihania ja voivat olla kotona siivouksen aikana, mutta toivomme asiakkaan pitävän huolta siitä, että siivoojalla on rauha työhönsä. (Lemmikit ovat asiakkaan vastuulla)

Kyllä! Meiltä saat tilattua kummatkin. Ikkunanpesun voit lisätä vaikka kotisiivouksen tai muihin palveluihin. Ikkunanpesun ja muuttosiivouksen hinnat löydät hinnastostamme.

Jos suosittelet PuhtanValkoista ystävällesi ansaitset siitä itse 100€ alennusta seuraavaan siivoukseen. Myös ystäväsi saa kolmesta ensimmäisestä siivouksesta yhteensä 100€ alennuksen. Ensimmäisestä 30€ ja seuraavista kahdesta 35€ alennusta. Kun ystäväsi käyttää nimeäsi tehdessään tilausta saatte molemmat alennuksen heti!
PuhtaanValkoinen tarjoaa tyytyväisyystakuun teille. Jos palvelussa jokin ei ole mennyt niinkuin piti pyydämme teiltä palautteen siivouksen jälkeen, jotta saamme ratkaistua asian teille parhaalla mahdollisella tavalla.

Vastuut

Meillä on luotettava henkilökunta, mutta mikäli siivouksen aikana kotonanne menee jotain rikki, niin vastuuvakuutuksemme korvaa rikki menneet 1 000 000 € asti!
Henkilökuntamme on allekirjoittanut salassapitosopimuksen, jotta luottamus asiakkaiden ja meidän kanssa pysyy hyvänä! 

Tilaukset ja maksaminen

Tilaukset on mahdollista tehdä myös asiakaspalvelun kautta puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät ota yhteyttä kohdasta.
Kotisiivouksemme sisältää huolellisen yleissiivouksen. Puhdistamme tasot pölyistä, putsaamme lattiat mahdollisista tahroista lattiamateriaaliin sopivalla tavalla seka imuroimme kaiken. Teillä on mahdollisuutena lisätä tilaukseen muitakin palveluita esimerkiksi ikkunoiden pesun!  
Saat lisättyä tilaukseesi muita palveluita olemalla yhteydessä meihin ja me hoidamme sen teille!
Tilauksen saat peruttua olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli teillä on jatkuva siivous tilaus, muistakaa peruuttaa tilauksenne ajoissa, sillä meillä on 30 päivän irtisanomisaika. Jos olet peruuttamassa vain yhden kerran siivouksen, muistakaa peruuttaa se 7vrk ennen siivousta!
Maksutapoina meillä toimii laskutus tai klarna. Jos valitsette maksutavaksi laskun sen saatte kerran kuukaudessa kotiisi tai verkkolaskuna.  Jos valitset klarnan maksutavaksi sinulla on mahdollisuutena maksaa lasku myöhemmin tai osissa. Valitsette maksutavan tilausta tehdessänne. Voit tutustua täältä hinnastoomme.

Tietenkin voit. Ota yhteyttä meihin, niin sovitaan sinun siivouksellesi uusi aikaväli.

Jos tahdot vaihtaa siivouksen päivää tai aikaa sekin onnistuu.

Voit keskeyttää tilauksen kahdeksi kuukaudeksi, jonka jälkeen voimme jatkaa helposti samalla suunnitelmalla. Jos tahdot peruuttaa tilauksesi pitemmäksi aikaa ja aloittaa sen uudelleen myöhemmin sekin onnistuu. Näissä tilanteissa olethan yhteydessä meihin.

Säännöllinen siivous veloitetaan maksukortiltasi viisi vuorokautta ennen siivouksen ajankohtaa. Jos maksat Klarnalla, siivoustilaus vahvistetaan viisi päivää ennen siivousta ja veloitetaan heti siivouksen jälkeen. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi heti veloituksen tai tilauksen vahvistumisen jälkeen.

Voit peruuttaa yksittäisen siivouksen milloin tahansa ennen, kunhan siivoukseen on jäljellä seitsemän täyttä päivää. Huomioithan, että mikäli peruutus tehdään alle seitsemän täyttä päivää ennen siivousta, siivouksen hintaa ei hyvitetä.

Siivous täytyy maksaa samalla kun tilaus tehdään. Lupaamme silti, että siivous tehdään sovitusti ja mikäli maksetusta ajasta jää ylimääräistä aikaa, niin hyvitämme sen teille heti! Voit peruuttaa yksittäisen siivouksen milloin tahansa ennen, kunhan siivoukseen on jäljellä seitsemän täyttä päivää. Huomioithan, että mikäli peruutus tehdään alle seitsemän täyttä päivää ennen siivousta, siivouksen hintaa ei hyvitetä.

Yrityssiivous

Yrityksien kanssa sovimme tarjouksista. Ota meihin yhteyttä, jolloin tulemme tekemään teille tarjouksen parhaasta mahdollisesta palvelusta, joka sopisi teidän tiloille!

Yritysten ja taloyhtiöiden kanssa on hyvä käydä tilat läpi ennen tarjouksen tekoa. Tutustumiskäynnillä teemme suunnitelman siivoukselle, jota noudatamme joka kerralla!

Jätä
soittopyyntö

Tilaa siivous