Meidän tarinamme

”Yrittäminen on aina ollut unelmani.”

Kun nuorena muutin Suomeen halusin jossain vaiheessa tehdä jotain isompaa ja yrittäminen on aina ollut unelmana. 2022 rupesin katselemaan myynnissä olevia yrityksiä ja silmään pisti siivousalanyritys PuhtaanValkoinen. Aluksi ajattelin, että en erityisemmin tiedä siivouksesta yrityksenä mitään, mutta ajattelin kuitenkin kokeilla onneani ja lähteä yrittämään.

Kun sain yrityksen itselleni aloin harjoittelemaan siivousta ja siihen liittyviä eri välineitä ja aineita, josta huomasin, että siivousyritys ei olekkaan pelkkää siivousta vaan myös paljon kaikkea muuta. Kun tajuat saavasi tekemälläsi työllä hyvän mielen muille ihmisille, se iloistuttaa itseänikin ja saan itselleni enemmän motivaatiota jatkaa eteenpäin ja tehdä enemmän hyvää.

Kaiken oppimisessa menee aikaa itse koin parhaimmaksi oppia tekemällä ja harjoittelen edelleen samalla, kun teen töitä. Aloittaminen oli minulle vaikeaa ja siihen tarvitsin paljon apuja, mutta motivaatiota onneksi riitti edelleen. Saimme uusia tiloja missä siivota, eri siivoustyylit tulivat tutuksi ja tämän yrityksen ala alkoi kiinnostamaan vain enemmän ja tuntumaan omalta. Onneksi löysin työntekoon hyvän porukan, jonka kanssa on ilo työskennellä.

Aloimme suunnittelemaan logoa, nettisivuja sekä uusia palveluita. Uusien palveluiden oppiminen vie aikaa, mutta  kaiken oppii samalla kun tekee. Yrityksen aloittaminen on ollut parhaimpia päätöksiä elämässäni ja vihdoin pääsen myös toteuttamaan omia unelmiani!

Henkilökunnan tarinoita

Barazan

Moi, toinen työntekijämme Barazan, 22 vuotias. Tässä olen tehnyt siivoojan työtä noin vuoden. Työni teen aina kunnolla ja tarkasti. Olen oma-aloitteinen ja hyvä siivooja. Olen aina hyvällä tuulella tekemässä työtäni. Työskentelen myös erilaisten paikkojen siivoojana, joka tekee tästä työstä kivoimman työn. 
Mulle on tärkeetä saada hyvät vapaat töiden välissä ja PuhtaanValkoisella jokainen meistä työntekijöistä saa aina hyvät määrät rentoutumis aikaa ja aikaa levätä, koska mun on hyvä olla töissä kun oon saanut levättyä kunnolla, eikä ikinä rasita mennä töihin ahkeroimaan mukavan vapaapäivän jälkeen!
Siivoojan työ on minulle kuin mukavaa ajan vietettä. Asiakkaitten tapaaminen on aina kivaa ja on parasta päästä näkemään asiakkaiten fiilikset siivouksien jälkeen. Puhdas paikka tekee aina hyvän mielen. 

Ali

Moikka, tässä on Ali, 45-vuotias mies Keravalta. Olen ollut PuhtaanValkoisella töissä 6 vuotta. Minusta siivoojan työ on kivaa ja töihin on aina kiva tulla. Siivoojan työssä kivointa on se kun pääsee pyörimään erilaisissa paikoissa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja jakamalla muille ihmisille hyvää mieltä. 

Palautteet mitä olen työstäni saanut on ollut aina positiivisia. Olen töissä ammattitaitoinen, ahkera, positiivinen ja aina paikalla ajallaan. Yleensä ihmiset saattavat kysyä minulta eikö siivoojan työ ole ”tylsää” tai ”huonoa” vaikkei se sitä todellakaan ole. Minä olen pitänyt PuhtaanValkoisella työskentelystä hyvän työporukan, parhaiden asiakkaiden ja hyvien työolosuhteiden takia.
 
Vapaa-aikanani tykkään nähdä läheisiä ja viettää heidän kanssaan aikaa, mutta myös parhainta joinain vapaapäivinä on vain makoilla kotona ja rentoutua täysin työviikon jälkeen, jonka jälkeen aina jaksan palata töihin aina ahkerampana. 
Siivoan erilaisten yrityksien tiloissa joissa pääsen myös tutustumaan uusiin ihmisiin ja yrityksiin. Onhan se aina kivaa, kun saa ihmisille hyvän fiiliksen tekemälläni työllä. 

Maija

Olen syntynyt 1955 Pielisen rannalle kahdeksan lapsisen perheen nuorimaisena. Pienestä pitäen olen inhonnut likaisuutta aina lattiaharja käsissä. Kasvettuani muutin työnparissa 17 vuotiaana tänne pääkaupunkiin, joka johti lounasravintola hommiin, joka oli elämäni työ eläkeikään saakka. Jäin eläkkeelle 63vuotiaana, mutta PuhtaanValkoisen omistajan pyynnöstä jatkoin siivoushommia jotka on nyt kestänyt 5 vuotta, koska tykkään että on puhdasta. Jatkoin hommia, koska on ihanaa ja kannustavaa, kun asiakkaat tykkää. Juttelen heidän kanssa siivouksen lomassa niitä näitä elämästä/terveydestä ja tietysti puhtaudesta.

Jätä
soittopyyntö

Tilaa siivous